
Εσείς πρέπει να αποφασίσετε πότε θα αυξήσετε ή θα μειώσετε την θερμοκρασία κατά την διάρκεια του μαγειρέματος ή πότε εν τέλει είναι έτοιμο το φαγητό. Προκειμένου να εκτιμήσετε εάν το φαγητό είναι μαγειρεμένο, στις περισσότερες περιπτώσεις, ψάχνετε για την υψηλότερη θερμοκρασία που επιτεύχθηκε στο παχύτερο μέρος του εκάστοτε φαγητού.
Η διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας των τροφίμων είναι σημαντική για την ασφαλή βρώση. Μεταξύ των 4.5°C και 60°C αναπτύσσονται βακτήρια.
No account yet?
Create an Account